Nemzetközi foci

Szigorú szerződést kaphat Balotelli

Az olasz támadó egy idei biztosan elfelejtheti a bulizást, a dohányzást és az extrém hajviseletet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint az ismeretes, Mario Balotelli kedden átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, és már a Milan játékosának tekinthető. Sok furcsa igazolás történt már a labdarúgás történetében, de ezt is oda lehet sorolni, hiszen a balhés olasz támadó saját maga kérte a milánóiakat, hogy szerződtessék, sőt még ígértet is tett, hogy megváltozik, vagyis csak a labdarúgásra fokuszál, és minden erejével azon lesz, hogy segítse a csapatot.

Korábbi klubja végül megkönyörült az olasz válogatott csatáron, és egy évre kölcsönvette a Liverpooltól, de opciós jogot is kaptak, így az idény végén végleg megvásárolhatják. A Milan vezérigazgatója, Adriano Galliani sokkal dörzsöltebb ember annál, minthogy Balotelli fogadkozását csak úgy elhiggye, hiszen nem először hagyták el hasonló szavak a 25 éves játékos száját. Az angol Mirror a La Gazetta dello Sport információira hivatkozva írja, hogy Galliani belefoglaltatott néhány nem szokványos pontot a balhés támadó szerződésébe.
A kontraktus értelmében, Balotelli nem dohányozhat, a közösségi oldalra nem posztolhat sem olyan bejegyzést, sem olyan képet, amivel lejáratja a klubot. Továbbá el kell felejtenie a rá jellemző extrém hajviseletet, és kihívó öltözködést, illetve a szórakozóhelyekre járást, és az alkoholt is kerülnie kell. A Milan vezetősége tehát nem tréfál, a szabályokat pedig kőkeményen betartatják az új igazolással. Ha mégis megszegi a szerződése valamelyik pontját, akkor a Rossoneri azonnal felbonthatja azt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik