Nemzetközi foci

Balotelli már orvosin a Milannál

A Juventus pedig hivatalosan is bejelentette Juan Cuadrado szerződtetését.[b] Frissítve![/b]

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Juventus labdarúgócsapata kedden délután hivatalosan is bejelentette, hogy egy évre kölcsönvette Juan Cuadradot a Chelseatől. A torinóiak opciós jogot is kaptak, így az idény végén akár végleg megszerezhetik a kolumbiai szélsőt, aki már át is esett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

Korábban írtuk:

A Calciomercato információi szerint, már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálat választja el Juan Cuadradot, hogy a Juventus játékosa legyen. A kolumbiait fél évvel ezelőtt, 34 millió euróért vette a Chelsea a Fiorentinától, de messze nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ezét Jose Mourinho nem tartott rá igényt. A Juventus kölcsönben szerezte meg a 27 éves villámléptű szélsőt, de a szezon végén opciós joguk lesz végleg megvásárolni. Cuadrado tehát visszatérhet a Serie A-ba, ahol rendre jó teljesítményt nyújtott.


Egy másik olasz nagyvárosban, Milánóban is nagy a felhajtás kedden, ugyanis megérkezett az orvosi vizsgálatra Mario Balotelli. A balhés olasz támadót botrányos magatartása miatt a Liverpoolnál kitették a keretből, majd ígéretet tett az AC Milan vezetőinek, hogy ha leigazolják, akkor megváltozik. A 25 éves játékos jól ismeri Milánót, hiszen mind a két csapatban (Inter, Milan) szerepelt. Balotelli kölcsönben érkezik a Rossonerihez, de a szezon végén lehetőségük lesz végleg megvásárolni. Az olasz válogatott csatárnak meg kell küzdenie a játéklehetőségért, hiszen olyan támadók érkeztek a nyáron a Milanhoz, mint Luiz Adriano, vagy Carlos Bacca.

Olvasói sztorik