Nemzetközi foci

Megtört a Wolfsburg, távozhat a belga

Kevin De Bruyne többet kereshet a Manchester Citynél, mint amennyit Messi kap a Barcelonánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Sky Sportsinformációi szerint, a napokban hosszú tárgyalássorozat végére kerülhet pont. A Wolfsburg megtört, de valószínű volt, hogy a Manchester City tud olyan ajánlatot kínálni a németeknek, amit képtelenség visszautasítani. Ettől függetlenül a játékos menedzsere még nem beszélt konkrét váltásról, de azt Patrick de Koster is elismerte, hogy hamarosan megszületik a megállapodás. Kevin De Bruyne 2014 nyarán 21,5 millió euró fejében érkezett a farkasokhoz a Chelseatől. Remek szezont produkált, hiszen ő adta a legtöbb gólpasszt a Bundesligában, és mellette még tíz találatot is vállalt. A 24 éves belga játékost már a nyár eleje óta le akarja igazolni az angol csapat. A manchesteri égszínkékek közel 75 millió eurónak megfelelő fontot ajánlottak a sokoldalú középpályásért.

A Daily Mailinformációi szerint, Kevin De Bruyne többet kereshet Manchester Citynél, mint Lionel Messi, és majdnem annyit, mint Cristiano Ronaldo. A brit lap úgy tudja, hogy 15 millió fontot, vagyis 20,5 millió eurót tehet zsebre a belga játékmester. Ez hetente 395 ezer eurót jelent, a Barcelona szupersztárja pedig “csak” 350 ezret vihet haza.

A Wolfsburg vezetőinek egyik szeme sírhat, a másik nevethet, hiszen távozni fog egyik legjobbjuk, de egy év alatt majdnem 55 millió euró profitot szereztek. Persze elengedhetetlen, hogy pótolják De Bruyne-t, de erre már kevés idejük maradt, hiszen szeptember elsején bezár az átigazolási piac.

Olvasói sztorik