Nemzetközi foci

Kicsinek bizonyult a fehérvári konyha

A lengyel Lech Poznan szakácsának három sarokkal távolabb kellett berendezkednie.

Kapcsolódó cikkek

A radiomerkury.plcikkének tanúsága szerint a lengyel bajnoki címvédő Lech Poznan küldöttségét szállító repülőgép szerdán délben landolt Budapesten, de a busz csak 14 órára ért a székesfehérvári Szent Gellért Hotelhez, ahol már várta a csapatot Holman Dávid. A Ferencváros kölcsönjátékosa néhány nappal ezelőtt már hazautazott, mert részt kellett vennie a nagymamája temetését. Ennek ellenére játékra kész, sőt alig várja, hogy ismét a hazájában léphessen pályára, hiszen a lelátón ott lesznek a barátai és a családtagjai.

A csapat szakácsa, Artur Dzierzbicki már hétfő óta itt van, hogy előkészítse az ételeket, de akadt egy kis probléma, mert a rendelkezésére álló konyha néhány méterre található a szállodától, onnan kell áthordania az elemózsiát az étkezőbe.

A sport.plcikke szerint néhány méternél több a távolság, konkrétan három utcával odébb kellett költöznie a szakácsnak, mert a hotel konyhája túl kicsi ahhoz, hogy ott az egész csapatnak főzni lehessen.

– Annyira kicsi, hogy csak egy ember fér el benne – mondta Artur Dzierzbicki.

A csütörtök esti, Videoton FC elleni Európa Liga-selejtező után a lengyelek azonnal indulnak vissza, mert péntektől már a vasárnapi bajnoki meccsükre készülnek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik