Nemzetközi foci

Szalai Ádám visszatér Mainzba?

Ideális választás lenne korábbi csapata csatárposztjára, de engednie kellene a fizetéséből.

Kapcsolódó cikkek

A Bayer Leverkusen és a Bayern München elleni bajnoki mérkőzésen sem szerepelt a német élvonalbeli Hoffenheim keretében Szalai Ádám. A 27 éves válogatott csatár Kevin Kuranyi érkezése óta vált végképp kegyvesztetté, és lassacskán már nem is az a kérdés, hogy távozik-e, hanem az, hogy hova?

A Kicker híre szerint a Mainz lesz Szalai régi-új csapata. Emlékezhetünk, hogy ott töltötte legsikeresebb éveit a Bundesligában (2010 és 2013 között), és a klub még mindig keresi a távozó Sindzsi Okazaki utódját – írja a ligainsider.de.

Aborlife.decikke szerint a második forduló egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy a Mainz letudta győzni a Borussia Mönchengladbach együttesét, de nagyon feltűnő volt, hogy mennyire hiányzik egy igazi csatár a csapatból. Ezt a hiányosságot orvosolnák honfitársunk visszahívásával. Szalai jelenlegi becsült piaci értéke négymillió euró, és korábbi klubját a kölcsönvétel és a végleges szerződtetés is érdekelné, de más jelöltjük is van.

AWiesbadener Kurier szerzője megjegyzi, hogy Szalai ideális választás lenne a Mainz csatárposztjára, de honfitársunknak engednie kellene a jelenlegi bérszínvonalából…

Olvasói sztorik