Nemzetközi foci

Szalai Ádám nem válaszolt a sajtónak

A jövőjét firtató kérdéseket kivétel nélkül hárította a német Hoffenheim válogatott támadója.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A legnagyobb német szaklap, a Kicker oldalának vezető írásátszentelte Szalai Ádámnak, akinek minimum érdekes a helyzete a Hoffenheimnél, miután a klub leigazolta a nyáron a Dinamo Moszkvából Kevin Kuranyit – írja az Index.

És mivel a holland Heerenveenből is vásároltak egy csatárt, Mark Uhtot, Ochs ugrásra kész a junioroktól, és ott van még a válogatottban is bemutatkozó Kevin Volland is, komoly a kockázat, hogy a 193 centis magyar csatár körön kívülre kerül.

Gisdol edző a 4-4-2-es felállást favorizálja, ezért szüksége lesz csatárokra, de Szalai még úgy is csak kispados lehet, hogy Schipplock és Modeste már távozott.

A cikk első mondata, Szalai nem beszél. Sztoikus nyugalommal – szótlanul – szállt fel a csapat buszára, és nem nyilatkozott nekik. Kategorikusan visszautasította a hozzá irányuló kérdéseket.

Megszólalt helyette Gisdol, aki elmondta, látta, hogy teljes erővel készült a norvégiai edzőtáborban. „Végigdolgozta a nyarat, mindenki előtt ott az esély. Jó helyzetben vagyunk” – értékelt a szakvezető.

A 27 éves Szalai a Hoffenheim jelenlegi keretének legdrágábban vásárolt játékosa, hiszen hatmillió eurót fizettek érte a Schalkénak. Négy gólt lőtt azonban csak az előző szezonban, többet vártak tőle, és fontos helyzetekben hibázott.

Olvasói sztorik