Nemzetközi foci

Gulácsit már megint kiállították

A német RB Leipzig kapusa eltiltás miatt továbbra sem mutatkozhat be a másodosztályban.

Kapcsolódó cikkek

Az előző szezon hajrájában kiállították az osztrák bajnok Red Bull Salzburg magyar kapusát, Gulácsi Pétert, aki nyáron a német másodosztályú RB Leipzig csapatához igazolt, de a négymeccses eltiltását ott is le kellett töltenie. Ez az első három bajnoki mérkőzésen és az Osnabrück elleni kupameccsen megtörtént, és mivel első számú kapusnak igazolták, hétvégén végre bemutatkozhatna a Bundesliga másodvonalában, de a bild.de beszámolója szerint a legutóbbi U23-as bajnoki találkozón megint piros lapot kapott, úgyhogy a debütálására továbbra is várni kell, mert újabb kétmeccses eltiltással büntetik.

A St. Pauli és az Union Berlin elleni találkozókat tehát biztosan ki kell hagynia, aztán jön az Európa-bajnoki selejtezők miatti szünet, szóval legkorábban a Paderborn elleni, szeptember 11-i meccsen nevezhetik a felnőtt keretbe.

A tartalékcsapat edzője ráadásul nem kímélte honfitársunkat, nemes egyszerűséggel azt nyilatkozta, hogy hülyeséget csinált, szóval az újabb kiállítás jogosnak tűnik, ha még a tréner sem vitatatja – bár Gulácsi azt mondta, hogy ő nem érezte pirosat érőnek az esetet. A Luckenwalde elleni meccset ennek ellenére a lipcseiek nyerték 3-1-re, az egyik gólt Kalmár Zsolt lőtte.

Olvasói sztorik