Nemzetközi foci

Kevés jegyet ad a Videoton?

Megkezdték a jegyárusítást a lengyel és a magyar bajnokcsapat Európa Liga-selejtezőjére.

Kapcsolódó cikkek

Pénteken kiderült, hogy az UEFA felfüggesztette a zárt kapus büntetést, így az augusztus 20-án, este 9 órától rendezendő Lech Poznan – Videoton mérkőzést szurkolók előtt játsszák le az Európa Liga-selejtező negyedik fordulójában, amelynek tétje a csoportkörbe jutás.

Az Ekstrakalasa.hu Facebook-oldal hétfő délelőtti bejegyzése szerint a székesfehérvári szurkolók kedden 3950 forintért vásárolhatnak jegyeket. A klub honlapja szerint szervezett utazást nem terveznek.

A fehérvári visszavágóra augusztus 27-én kerül sor, amire poznani hírek alapján a magyar klub mindössze 590 jegyet biztosít a vendégek számára. Akárhogy is számolunk, ez a szám még a Sóstói Stadion befogadóképességének öt százalékát sem teszi ki.

Ugyanakkor közismert, hogy a poznani szurkolók a leginkább magyarbarát társaság az egész világon, és a hírek szerint legalább kétezren jönnének Fehérvárra. „Nem értjük, a fehérvári vezetés nem akar pénzt keresni? De ha nem, akkor legalább a magyar–lengyel barátság jegyében emelhetne a létszámon…” – írja a lengyel foci magyar oldala.

Olvasói sztorik