Nemzetközi foci

Dzsudzsák Balázs igent mondott

Szezononként kétmillió eurót fog keresni a török Bursaspor csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

A bursaspordabugun.com cikke szerint Dzsudzsák Balázs elfogadta a török Bursaspor ajánlatát, ami szezononként kétmillió eurós fizetést tartalmaz, a Dinamo Moszkvával pedig már a végső szakaszban járnak a klub tárgyalásai az átigazolási díjról.

A magyar válogatott 28 éves csapatkapitánya szerdán megtekintette a várost, az edzőközpontot és a stadiont – helikoptert küldtek érte Isztambulba –, mivel jó benyomásai voltak, gondolkodási időt kért, majd állítólag pénteken jelezte: szívesen viselné a csapat zöld-fehér mezét.

A pozitív válasz után a Bursaspor azonnal küldött egy repülőjegyet honfitársunknak, aki szombaton vagy vasárnap újra odarepül, és aláírhatja a szezononkénti kétmillió eurós fizetést tartalmazó szerződését. Köztudott, hogy Dzsudzsák jelenlegi megállapodása az idei naptári év végén jár le Moszkvában. A Dinamo kétmillió eurót akart kérni ennek azonnali felbontásáért, de a törökök állítólag másfél millióra alkudták.

Ez a cikk is beszámol arról, amiről a Rangadó.hu más forrásból már pénteken írt: a Dinamo Moszkva védekező középpályása, William Vainqueur is a Bursaspor csapatában folytathatja, de először szeretnék lezárni Dzsudzsák átigazolását, a francia megszerzésével csak utána foglalkoznának.

Olvasói sztorik