Nemzetközi foci

„Tudtam, hogy eljön a mi időnk”

Németh Krisztián célja az amerikai kupagyőzelem.

Kapcsolódó cikkek

Beszámoltunk róla, hogy a Sporting Kansas City 3-1-re győzött a Real Salt Lake ellen az észak-amerikai US Open Cup elődöntőjében. A hazaiaknál a továbbra is kiváló formában játszó Németh Krisztián ezúttal is kezdő volt, a hajrában ismét gólt szerzett, majd a 87. percben lecserélték.

Az SKC ellenfele a szeptember 30-án esedékes fináléban a Chicago Fire lesz, a meccset semleges pályán rendezik. A magyar válogatott támadó a győztes elődöntőt követően elmondta: akkori reménykedett a sikerben, amikor még a vendégek vezettek.

– Tudtam, hogy eljön a mi időnk. Nagyon sok és kemény munkát fektettünk be ma este, és együtt, csapatként játszottunk. Nagyon örülök, hogy sikerült megnyernünk a meccset.

A kihagyott helyzeteivel kapcsolatban megjegyezte, hogy azok után sem akart kapkodni, szeretett volna mindenképpen betalálni.

– Szeretném, ha a döntőben is győznénk, hiszen azért jöttem, hogy kupákat nyerjek, és a közönségünk segít ebben. Meccsről-meccsre jobbak vagyunk, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok – mondta Németh Krisztián.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik