Nemzetközi foci

Guzmics csapata kiesett a kupából

Hátrányból fordított Németh Krisztián csapata Amerikában, és bejutott a kupadöntőbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Lengyel Kupa harmadik fordulójában – amelynek tétje a 16 közé jutás – Guzmics Richárd csapata, az élvonalban még veretlen Wisla Kraków némi meglepetésre 2-1-re kikapott a Ruch Chrozów otthonában, és kiesett. Honfitársunk ezúttal a kispadról nézte a meccset.

A svájci bajnokság ötödik körében Vanczák Vilmos együttese, az FC Sion házigazdaként 3-1-re győzött az FC Zürich ellen. A rutinos magyar védő ezúttal is a kispadon ült.

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban lépett pályára a Sporting Kansas City az amerikai US Open Cup elődöntőjében. Németh Krisztián csapata a Real Salt Lake ellen harcolhatott a döntőbe jutásért. Bár a 34. percben a Real szerzett vezetést, egy percre rá máris egyenlített a Sporting. A meccs a második félidő hajrájában dőlt el: előbb Benny Feilhaber szerzett vezetést, majd a 85. percben Németh Krisztián találatával biztosította a 3-1-es győzelmet az együttes. Németh kezdő volt, a 87. percben cserélték le.

Olvasói sztorik