Nemzetközi foci

Holmant az első csapatig repíti a duplája?

A magyar támadó lőtte tovább a Lech Poznant a kupában; bízik benne, hogy ezt a vezetőedző is értékeli.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kettő-nullra nyert az Olimpia Grudziadz ellen a Lengyel Kupában a Lovrencsics Gergőt, Kádár Tamást és Holman Dávidot is foglalkoztató Lech Poznan, így bejutott a legjobb 16 közé. A csapat mindkét gólját a bajnokságban többnyire mellőzött Holman szerezte, akit a meccs után a poznan.sport.pl is kérdezettkiváló játékáról.

– A bajnokságban eddig nem volt túl sok lehetőségem a gólszerzésre, annak viszont nagyon örülök, hogy a kupában továbbjutáshoz segíthettem az együttesemet – mondta Holman Dávid. – Bízom benne, hogy a Grudziadz ellen mutatott teljesítményemnek is köszönhetően helyet kapok az első csapatban, és többször jutok majd szóhoz a bajnokságban. Természetesen nem örülök a mellőzöttségnek, de nem is vagyok sértődött, frusztrált a mostani helyzet miatt. Nem fogok panaszkodni, teszem a dolgom, folytatom a munkát továbbra is, keményen edzek minden nap. Jó formában érzem magam, és az edző is számol velem. Hiszem, hogy megadja majd a lehetőséget, és akkor élni is fogok vele.

A Ferencvárostól kölcsönvett 22 éves támadónak nem ez volt karrierje első duplája, de a Lech színeiben most jegyzett két gólt először.

– Nem ez volt az első duplám a karrierem során, de a Lech színeiben először lőttem két gólt tétmeccsen. Nagyon nehéz mérkőzés van mögöttünk, az időjárás sem volt jó, de megérdemelt győzelmet arattunk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik