Nemzetközi foci

Vereséggel jutnak tovább Gulácsiék?

Fejbe dobták a játékvezetőt a Német Kupa-meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Német Kupa első fordulójában rendezett Osnabrück – RB Leipzig mérkőzés a 71. percben félbeszakadt. A hazai szurkolók még a játékvezetőt is fejbe dobták egy öngyújtóval.

Úgy látszik, Németországban sem minden fenékig tejfel, ha a labdarúgásról, ultrákról, szurkolói indulatokról beszélünk. A bajnokság hétvégi rajtja előtt a Német Kupa első fordulóját rendezték és több megdöbbentő szurkolói túlkapásról is be kellett számolni – írja a Dehir.hu portál.

A Hertha már vasárnap megérkezett Bielefeldbe, ahol rálőttek a csapat buszára. Dárdai Pál csapata nemes bosszút állt, 2-0-lal ejtette ki a másodosztályú ellenfelét.

Osnabrückben nem volt lövöldözés, ellenben az RB Leipzig elleni mérkőzést a 71. percben lefújta a játékvezető. A lipcseieknél Kalmár Zsolt és Gulácsi Péter sem volt a pályán, amikor az Osnabrück 1-0-ás vezetésénél a hazaiak egyik drukkere egy öngyújtóval fejbe hajította a játékvezetőt.

A hazai játékosoknak és drukkereknek az ítéleteken túl a mindössze 19 éves, de német korosztályos válogatott Davie Selkével gyűlt meg a bajuk. A „fejdobás” után Martin Petersent ápolni kellett, aki később félbe is szakította a meccset. Nyilván lesz ennek még következménye. Hogy mivel szankcionálják a hazaiakat? Annyi borítékolható, hogy 1-0-ás hazai vezetés ide, vagy oda, a Lipcse lesz a továbbjutó.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik