Nemzetközi foci

Holman: a Videoton az egyik legjobb

A lengyel Lech Poznan légiósa az Európa Liga-selejtezőbeli ellenfelüket dicsérte.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Lovrencsics Gergő, Kádár Tamás és Holman Dávid klubja, a lengyel bajnok Lech Poznań a Videoton ellen játszik az Európa Liga-selejtező negyedik fordulójában, amelynek tétje a csoportkörbe jutás. A pilkanozna.plérdekes módon éppen Holmant szólaltatta meg a sorsolás kapcsán, aki tétmeccsen szinte soha nem kerül be a keretbe.

Szerinte előző klubja, a Ferencváros mellett a Videoton a legjobb Magyarországon, és azt is elmesélte, hogy a sorsolást követően sok üzenetet kapott itthonról.

– Örülök, hogy otthon, a hazámban játszhatunk. A Videoton jó csapat, sok jó játékossal, és azt hiszem, kiélezett párharcra van kilátás. Véleményem szerint a jelenlegi egyik legjobb magyar csapattal találkozunk. Naprakész vagyok a magyar bajnoksággal kapcsolatban, próbálom a Ferencváros összes meccsét megnézni, de néha más csapatokat, köztük a Videotont is látom. Én is, Gergő is, Tamás is sokszor játszottunk ellenük. Ha az edzők kíváncsiak a véleményünkre, minden bizonnyal tudunk majd segíteni – mondta Holman Dávid.

Olvasói sztorik