Nemzetközi foci

Pénteki magyar mérleg: négyből semmi

Csizmadia Csaba osztrák csapata öt gólt kapott; Köteles László és Megyeri Balázs együttese is vesztett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Vereséggel folytatta a belga bajnokság új idényét Köteles László együttese, a KRC Genk, amely 1-0-ra kikapott a címvédő KAA Gent otthonában. A magyar kapus végigvédte a második fordulóban rendezett meccset.

Második mérkőzését is elvesztette az osztrák másodosztályban szereplő Floridsdorfer AC, amely hazai pályán 5-1-re kikapott a Wacker Innsbruck ellen. A bécsieknél Csizmadia Csaba végigjátszotta a találkozót.

Vida Krisztofer végigjátszotta a De Graafschap felkészülési mérkőzését, amely 1-1-re végződött a szintén holland Emmen ellen.

Megyeri Balázst az a megtiszteltetésérte, hogy az 1-es mezszámot kapta a spanyol első osztályú Getafe CF csapatánál. Péntek este az angol Fleetwood Town ellen 2-0-ra kikaptak az edzőmeccsen, amelyen honfitársunk kezdő volt.

Az angol élvonalban szereplő Bogdán Ádám védhetetlen gólt kapott a csütörtöki edzésen liverpooli csapattársától, és a videót meg is osztotta közösségi oldalán:

Valljuk be, nem sok esélyem volt! To be honest, I had no chance! 🙂

Posted by Bogdán Ádám Official on 2015. július 30.

Olvasói sztorik