Nemzetközi foci

Doll: győzelem és továbbutás a cél

Gyömbér Gábor reméli, hogy a visszavágón hatékonyabban értékesítik a helyzeteket.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megtartotta a csütörtöki, FK Zeljeznicar elleni Európa Liga-visszavágót megelőző sajtótájékoztatóját a Ferencvárosi Torna Club. Az eseményen Thomas Doll mellett Gyömbér Gábor csapatkapitány vett részt – írja a fradi.hu.

– Csak egy célunk lehet, győzni és továbbjutni. Az első mérkőzésen sok helyzetet hagytunk ki, két-három gólt szerezhettünk volna, de nem lőttük be őket, és ezt keserűen megbüntette ellenfelünk. Reméljük, hogy ezúttal szebben alakul a számunkra a találkozó. Sajnos nem számíthatunk Ramírezre, őt két-három hétre csúnyán lerúgták az első meccsen… De nem aggódunk, mert eddig is megoldottunk minden problémát, és ezúttal is így teszünk majd. Ramírezért is játszunk holnap! – mondta Thomas Doll.

Gyömbér Gábor kifejtette: az első mérkőzéshez képest mindössze annyi előrelépésre van szükség, hogy a csapat előtt kínálkozó helyzeteket be kell lőniük.

– Azért jöttünk, hogy továbbjussunk ebből a párharcból. Nagyon megnehezítettük a dolgunkat. Remélem, hogy idegenben, egy várhatóan pokoli hangulatban is sikerül kiharcolnunk a győzelmet. Nem becsültük le az első meccsen a Zeljeznicart. A budapesti találkozón jól játszottunk, de a helyzeteink nem mentek be, ez volt a gond. Azon leszünk, hogy a visszavágón minden máshogy alakuljon – mondta Gyömbér Gábor.

Olvasói sztorik