Nemzetközi foci

Számít a sok fesztiválozóra Korhut

A DVSC együttese nyolc nap alatt kilenc pontot szeretne ajándékozni a szurkolóinak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Idegenben elért kecsegtető eredmény után készül az Európa-liga visszavágóra a DVSC-TEVA együttese. A debreceniek jó főpróbát tartottak a bajnoki nyitányon, idegenben szereztek három pontot. Nyári menetelés ígérkezik: nemzetközi kupameccs július 23-án a Riga ellen, bajnoki találkozó a Nagyerdei Stadionban július 26-án, majd továbbjutás esetén ismét nemzetközi kupameccs itthon július 30-án. Nyolc nap alatt valószínűleg három nagy meccset vív a Loki a Nagyerdőn – írja a dvsc.hu
Külön pikantériája van az első mérkőzésnek: a stadion falain belül Loki-meccs, a stadiont övező parkban a Campus Fesztivál zajlik. A különleges helyzet inspirálja a lokistákat.
– Remélem, sok fesztiválozó is bejön az arénába és szurkol a továbbjutásunkért. Engem nem csupán az dob fel, hogy a bajnokin jól sikerült az utolsó pillanatban elvégzett szabadrúgásom, hanem az is: győzelmet hozott a csapatunk második félidei harcos játéka. Mi másra készülnénk: továbbjutás a Riga ellen, újabb bajnoki siker, aztán jövő csütörtökön jó eredmény a következő nemzetközi meccsen. Nyolc nap alatt kilenc pontot szeretnénk ajándékozni a szurkolóinknak – nyilatkozta Korhut Mihály.

Az El-mérkőzés alatt zajló Campus Fesztivál közönsége számára külön élmény lehet a Lokinak szurkolni. A Campus-belépővel rendelkezők a fesztivál területén működő DVSC-standon (a stadion és a Víztorony közötti sétányon működik szerda délutántól) válthatnak kedvezményes jegyet a Loki-Riga mérkőzésre.

Olvasói sztorik