Nemzetközi foci

Átütemezték Dzsudzsák leigazolását

Izgalmas lesz a póker a Hertha, Dzsudzsák Balázs és a Dinamo Moszkva között.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Hertha BSC megkezdte nyári edzőtáborát Ausztriában, de a Dárdai Pál vezetőedző által kért játékos, Dzsudzsák Balázs nélkül. A magyar válogatott csapatkapitánya ugyanis eddigi klubja, a Dinamo Moszkva színeiben lépett pályára a bajnokság első fordulójában – írja a bz-berlin.de.

Honfitársunk kezdő volt a bajnoki címvédő szentpétervári Zenit otthonában, de nem igazán ment neki a játék, a szünetben lecserélték, a fővárosiak pedig 2-1-re kikaptak. Hogy meddig játszik a Dinamóban, az továbbra is bizonytalan. Szeretne távozni, és valamelyik nagy európai bajnokságba igazolni, és a német Hertha még mindig a kérői között van.

A szerző emlékeztet rá, hogy a berliniek nagyon szeretnék a Bundesligába csábítani honfitársunkat, de ennek érdekében kénytelenek lesznek több pénzt ajánlani neki, mert a két fél eddig nem tudott megállapodni. Moszkvában hárommillió eurót keres nettóban, a Hertha pedig kétmillió bruttót kínál neki.

A jelenlegi szerződése az idei naptári év végéig tart, az oroszok pedig szeretnék, ha hosszabbítana, már meg is kezdték a tárgyalásokat. Az ő ajánlatukban körülbelül két millió euró szerepel.

A berlini portál szerint az átigazolásra nyáron nem fog sor kerülni, majd télen visszatérnek rá a felek, amikor Dzsudzsák már ingyen igazolható lesz, és „csak” a fizetését, illetve az aláíráspénzt kell előteremteni.

„Izgalmas lesz a póker a Hertha, Dzsudzsák Balázs és a Dinamo Moszkva között” – így zárja cikkét a szerző.

Olvasói sztorik