Nemzetközi foci

Dzsudzsák nagyon sok pénzt kér

A Hertha BSC bruttó kétmillió eurót kínál a magyarnak, ő viszont nettóban kapna ennyit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az elmúlt néhány napban semmit nem olvashattunk Dzsudzsák Balázs és a Hertha BSC feltételezett kapcsolatáról, de még mielőtt hiányérzetünk támadhatott volna, a német Bild két cikket is közölt a témában.

Az egyikarról szól, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya nettó kétmillió eurós fizetést kér Dárdai Pál vezetőedző klubjától. Ez nagyjából négymillió bruttót jelent, márpedig a berliniek eddig kétmillió eurós bruttó javadalmazást ajánlottak honfitársunknak, aki ezek szerint a dupláját kéri annak, amit kínálnak neki.

A jelenlegi szerződése december végéig érvényes a Dinamo Moszkvánál, ahol mintegy hárommillió eurót keres nettóban. Az oroszok szeretnék meghosszabbítani a szerződését, de kisebb összeggel. Más klubok is keresik, de például a törökök Besiktas is csekélyebb anyagi ellentételezést biztosítana számára.

Dárdai Pál még mindig nagyon szeretné Berlinbe csalogatni Dzsudzsák Balázst, de továbbra is higgadtan nyilatkozik az ügyről. „Ez kemény feladat. Nem idegeskedem, majd meglátjuk, mi sül ki belőle végül.”

Egy másik cikkben a Bild azt írja, hogy a török Besiktas számára sürgős a középpályás-kérdés, ezért Budapesten tárgyaltak honfitársunkkal. Bár az orosz bajnokság a hétvégén kezdődik, nem kizárt, hogy Dzsudzsák mégis Isztambulban köt ki. A Hertha akkor lehet képes versenyre kelni érte, ha Ronny nagyjából hárommillió euró fejében távozik. A dolog érdekessége, hogy a brazilt Kínán kívül Törökországból is keresik, mégpedig a Besiktas…

Olvasói sztorik