Nemzetközi foci

Magyar győztes gól Romániában

A CSMS Iasi játékosa, Bőle Lukács ismét eredményes volt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Bogdán Ádám új csapata, az angol Liverpool FC 2-1-re győzött Ausztráliában, a Brisbane Roar elleni felkészülési mérkőzésen. A közelmúltban egy félidőt védő magyar kapus ezúttal a kispadról nézte a találkozót.

A román bajnokság második fordulójában Bőle Lukács kezdő volt a CSMS Iasi csapatában, amely 1-0-ra nyert a Concordia vendégeként. A győztes gólt honfitársunk lőtte a hetedik percben!

A Guzmics Richárdot foglalkoztató Wisla Kraków a Gornik Zabrze együttesét fogadta a lengyel élvonal nyitófordulójában. A 1-1-re végződő összecsapást a magyar védő végigjátszotta.

A Deportivo La Coruna 3-0-ra győzött a szintén spanyol Racing Club Villalbés otthonában, de a vendégeknél most sem volt nevezve Mervó Bence, aki állítólag ott szerepel próbajátékon…

Korcsmár Zsolt csapata, a német másodosztályú Greuther Fürth 5-1-es vereséget szenvedett a spanyol Celta Vigo ellen. A sérült magyar játékos nem lépett pályára.

Olvasói sztorik