Nemzetközi foci

Kádár csapata nyerte a Szuperkupát

Nikolics kezdőként kapott lehetőséget, de nem tudott gól szerezni Lengyelországban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva az AS Monaco otthonában játszott felkészülési mérkőzést. Az oroszok már a hetedik percben megszerezték a vezetést, amit a találkozó végéig meg is tartottak (0-1). Honfitársunk kezdőként kapott lehetőséget, és 77 percet tölthetett a pályán. A moszkvaiak találatát Valbuena éppen Dzsudzsák lövése után, kipattanóból szerezte.

A lengyel Szuperkupa-mérkőzést a Lech Poznan, és Nikolics Nemanja újdonsült klubja, a Legia Warszawa játszotta egymással. A bajnokságot is megnyerő kék-fehérek simán, 3-1-re nyertek, ám a magyar trióból a siker ízét a pályán csak Kádár Tamás élhette át, aki kezdőként végigjátszotta a találkozót, és egy sárga lapot kapott. Másik két honfitársunk közül Lovrencsics Gergő sérülés miatt nem lehetett ott, Holman Dávidot pedig nem nevezték a mérkőzésre. A Legiánál Nikolicsnak 82 perc jutott.

A román élvonal nyitómérkőzésén az újonc Voluntari a Bőle Lukácsot is a soraiban tudó CSMS Iasi együttesét fogadta. A találkozót a vendégek kezdték jobban, de egyenlíteni tudott a hazai csapat, így a végeredmény 1-1 lett. Honfitársunk a cserepadról nézte végig az összecsapást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik