Nemzetközi foci

Priskin Tamás csapata továbbjutott

A Slovan Bratislava egy ír csapattal találkozik az Európa Liga-selejtező következő második körében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Priskin Tamás csapata, a szlovák Slovan Bratislava az idegenbeli 6-0-s siker után a hazai pályán rendezett visszavágón 3-0-ra nyert a gibraltári College Europa ellen az Európa Liga első selejtezőkörében, vagyis nagyon könnyedén, kettős győzelemmel (9-0) jutott tovább. Az első találkozón gólt szerző és gólpasszt adó magyar csatár ezúttal a 75. percben, csereként állt be.

A pozsonyiak a második fordulóban az ír University College Dublin együttesével találkoznak, amely idegenben lőtt góllal jutott tovább egy luxemburgi csapat ellen.

Kovács Péter együttese, a norvég Strömsgodset 1-0-ra győzött az albán Patrizani otthonában, így 4-1-es összesítéssel jutott tovább. A rutinos magyar csatárt ezúttal nem nevezték a keretbe. Talán majd a következő körben, a cseh Mladá Boleslav ellen…

Simon Krisztián csapata, a német másodosztályú 1860 München 2-1-re nyert az orosz FK Ufa elleni edzőmeccsen. A magyar játékosa az első félidőben játszott.

Olvasói sztorik