Nemzetközi foci

Kalmár Zsolt gólt szerzett

Dárdai Pál csapata alsóbb osztályú ellenfelet győzött le; Guzmics Richárd egy félidőt játszott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük. Gyűjtőcikkünkből a felkészülési mérkőzések sem maradnak ki.

Míg a belga KRC Genk játékosai rövid szezonvégi pihenésüket élvezték, Köteles László a felépülésén dolgozott. A magyar kapus öt hétig csúnya hasi sérüléssel küszködött, de ez ma már csak történelem – derül ki a tv1.be cikkéből.

Balázs Benjámin cseh élvonalbeli csapata, az FK Teplice 3-2-re győzött a német Aue ellen. A magyar légiós a második félidőben kapott lehetőséget.

Kalmár Zsolt együttese, a német másodosztályú RB Leipzig gólokban gazdag meccsen 5-4-re nyert az angol élvonalbeli Southampton ellen. A magyar légiós a második félidőben lépett pályára, és a 66. percben ő szerezte a lipcseiek negyedik találatát.

Dárdai Pál vezetőedző német csapata, az élvonalbeli Hertha BSC 2-0-ra győzött az alsóbb osztályú Fürstenwalde ellen.

Korcsmár Zsolt csapata, a német másodosztályú Greuther Fürth 5-1-re nyert a cseh Jihlava ellen, de honfitársunk nem lépett pályára, ahogyan az ugyancsak ma rendezett 6-0-s meccsen, az osztrák Austria Salzburg ellen.

Guzmics Richárd csapata, a Wisla Kraków 2-0-ra győzött a cseh másodosztályú MFK Karvina ellen. A magyar védő kezdő volt, majd a szünetben lecserélték.

Olvasói sztorik