Nemzetközi foci

Holman Dávid a csapatba vágyik

A nyári szünetben egyetlen napot sem hagyott ki, folyamatosan egyénileg edzett a fiatal légiós.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Holman Dávid kétségtelenül az egyik legkellemesebb meglepetése volt a lengyel bajnok Lech Poznan nyári edzőtáborának. A klub három magyar légiósának egyike reméli, hogy jó formája megmarad, és meggyőzi a vezetőedzőt. A középpályás a felkészülés kezdetétől fogva jól teljesít, és közeljövőben is biztosan a csapat segítségére lesz.

– A szabadság időszakában is minden nap edzettem. Most nagyon jól jó formában érzem magam, és remélem, hogy lehetőséget kapok az edzőtől a következő néhány találkozón. Azt hiszem, jó teljesítménnyel tudok majd bizonyítani neki a szezon elején – nyilatkozta klubja honlapján Holman.

Az edzőtáborban különböző posztokon próbálták ki honfitársunkat, aki saját bevallása szerint legjobban klasszikus tízesként szeret futballozni, de szinte bármelyik pozícióban képes játszani, ahova az edzője állítja. Ilyen szempontból nincs különbség számára a szélső- és a csatárposzt között, egy a lényeg, hogy a csapata segítségére legyen.

– Poznanban nagyon jól érzem magam. A csapattársaim segítettek a beilleszkedésben, nagyon jó csapatban játszom és sok barátom van – mondta végül a 22 éves középpályás.

Olvasói sztorik