Nemzetközi foci

Holman Dávidot dicsérik a lengyelek

Lehetséges, hogy ősszel több játéklehetőséget fog kapni a Lech Poznan fiatalja, mint ősszel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Véget ért a lengyel Lech Poznan nyári edzőtábora. A bajnokcsapat magyar légiósai közül Lovrencsics Gergő továbbra is sérült, Kádár Tamás jó eséllyel pályázik a kezdőbe kerülésre, a bulgarska.pl összeállítása szerint Holman Dávid pedig jó benyomást tett a szakmai stábra a közelmúltban.

A szeszélyes fiatal végre hasznos játékossá válhat. Az edzőmérkőzéseken megmutatta, hogy jól bánik a labdával, gyors, a gólhelyzetekben pedig általában magabiztos. Maciej Skorza vezetőedző továbbra is óva int mindenkit, hogy agyondicsérjék a magyart. Télen elégedettek voltak a munkájával, de aztán alig játszott, sérült is volt. A tavaszi fordulók során nem igazolta a vele kapcsolatos várakozásokat. Most másként lesz? Az idő majd választ ad rá.

A Lech a hazai Szuperkupa-mérkőzésre készül, és legutóbbi felkészülési meccsén 3-0-ra nyert az APOEL Nicosia ellen. A klub hivatalos honlapján Kádár Tamás elismerte, hogy elsősorban a kemény edzések eredménye ez a siker.

– Az APOEL egy erős csapat, jó játékosokkal, de most jobbak voltunk. Több gólt is sikerült szereznünk, miközben egyet sem kaptunk. Keményen dolgoztunk az edzéseken az elmúlt hetekben, és lassan meglesz a hatása. Ez a győzelem egyfajta jutalom a számunkra. Nyertünk, mindannyian boldogok vagyunk, és pozitív benyomásokkal utaztunk haza – mondta Kádár Tamás.

Olvasói sztorik