Nemzetközi foci

Lovrencsics sérülése lassan javul

A lengyel Lech Poznan légiósa kénytelen lemondani az első Bajnokok Ligája-párharcról is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A lengyel bajnok Lech Poznan csapata a második selejtezőkörben kapcsolódik be a Bajnokok Ligája küzdelemsorozatába. A párharc első mérkőzésére július 14-15-én, a visszavágóra 21-22-én kerül sor. A Szuperkupa-meccset ezt megelőzően, július 10-én, pénteken játsszák a kupagyőztes varsói Legia ellen.

Nagy kérdés, hogy a sérült Lovrencsics Gergő ezeken a találkozókon pályára léphet-e, de a przegladsportowy.plcikkéből az derül ki, hogy nem. A kupadöntő után térdsérülést szenvedő honfitársunkkal kapcsolatban kezdetben úgy tűnt, elég lesz a hagyományos kezelés, de aztán az orvosok megállapították, hogy porcleválás miatt elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás. Ez megtörtént, majd hat-nyolc hetes kihagyást jósoltak neki.

Kezdetben mankóval járt, de azt most már elhagyhatta. Vasárnap ő is megkapta a bajnoki aranyérmet, és azt volt a terve, hogy a felkészülés kezdetére, június 22-re visszatérjen a társai közé. Azonban most nagyon úgy tűnik, hogy meg kell hosszabbítani a rehabilitációját.

Maciej Skorza vezetőedző kifejtette, hogy Lovrencsics a Szuperkupa-meccsen és a Bajnokok Ligája-selejtezőben sem játszhat a térde miatt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik