Nemzetközi foci

Lovrencsics kihagyhatja a döntőt

A Lech Poznan két alapembere is megsérült; a magyar szélső mellett Kádár riválisa sem bevethető.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Lech Poznan orvosai rossz híreket közöltek a szakmai stábbal: a csapat két alapembere, Lovrencsics Gergő és Paulus Arajuuri is megsérült, így valószínű, hogy egyikőjük sem játszhat a Lengyel Kupa döntőjében. A szerdai, Podbeskidzie elleni bajnokit biztosan kihagyják. A két játékos a Lech előző, Slask Wroclaw elleni bajnokiján sérült meg – írja a klub honlapja.

– Ez nagyon rossz hír a számunkra. Gergő izomsérülést szenvedett, míg Paulus a térdét fájlalta. Eredetileg mindkét játékos kezdett volna, de így kétségessé vált a játékuk. Szombaton a Legia Warszawa ellen játszunk a Lengyel Kupa döntőjében, ezért is nagy érvágás a két sérülés. Fel kell mérni a lehetőségeket, és felkészülni arra, hogy esetleg pótolni kell őket, ami nem egyszerű feladat – mondta Maciej Skorza vezetőedző.

– Ez egy jó lehetőség lesz a fiataloknak, illetve azoknak, akik kevesebbet játszottak, hogy bizonyítsanak. Mindent meg kell tenni a győzelemért.

Arajuuri sérülésével komoly lehetőséget kaphat Kádár Tamás, a finn azonos poszton játszik a magyar válogatott alapemberével. Vélhetően Kádár meg is kapja majd a bizalmat, hiszen Skorza vele tudja helyettesíteni Arajuurit. Akár a Lech harmadik magyarja, Holman Dávid is szerephez juthat Lovrencsics Gergő posztján.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik