Nemzetközi foci

Nagyot lépett Dzsudzsákért a Besiktas

Sajtóértesülések szerint jól haladnak a moszkvai tárgyalások; a Hertha kevés pénzt tudna csak adni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Mint arról korábban már beszámoltunk, sajtóértesülések szerint szombaton maga a török Besiktas elnöke, Fikret Orman utazott el Moszkvába, hogy tárgyaljon a Dinamo vezetőivel Dzsudzsák Balázs leigazolásáról. A magyar szélsőt már fél Európával hírbe hozták: a többi között volt szó az olasz Internazionale, a német Borussia Dortmund és Hertha BSC, valamint a szintén török Galatasaray érdeklődéséről is.

Azonban most olyan hírek láttak napvilágot, miszerint jól haladnak a tárgyalások a válogatott labdarúgó ügyében, és akár ezen a héten megszülethet az egyezség a Besiktas és a Dinamo Moszkva között.

Mindeközben a német Kicker a Hertha-szálat „élesztette fel” azzal, hogy megírta, a klub csak 1.1 millió eurós nettó fizetést tudna biztosítani a játékosnak, ami körülbelül harmada a mostani keresetének. Érdekesség, hogy ezzel szemben állítólag Dárdai Pál klubja lenne a legbőkezűbb az átigazolási díj terén: az elmúlt hét hírei alapján a Hertha mintegy 11 millió eurót kínálna a játékjogáért, ami négy-ötször nagyobb tétel, mint amennyire a reális vételárat saccolják a télen lejáró szerződése miatt – amit egyébként a moszkvaiak szívesen meghosszabbítanának, s a hírek szerint már konkrét szerződésajánlatot is letettek a játékos elé.

Olvasói sztorik