Nemzetközi foci

A United-klasszis utódja lehetne Dzsudzsák?

Egy lap úgy véli, a magyar szélső a legjobb jelölt a Sportingnál a Manchester Unitedbe visszatérő Nani pótlására.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook–on!

„Miért ne Dzsudzsákot?!” – teszi fel a kérdést a portugál Amorsporting.com portál. Mint ismert, a magyar válogatott szélsőjéért sorban állnak a nagyobbnál nagyobb kérők: hírbe hozták a többi között a Lazióval, a Borussia Dortmunddal, az Internazionaléval, és a Galatával is, legújabban pedig a Dárdai Pál vezette német Hertha BSC-ről és a török Trabzonsporról lehet hallani.

Dzsudzsák Balázs szerződése 2015 végén jár le az orosz Dinamo Moszkvánál. A klubot eltiltották a nemzetközi porondtól, így a játékosok többsége elhagyná a csapatot, ezt használnák ki a kérők, akik – főleg a lejáró szerződésű labdarúgókat – nyomott áron igazolhatnák le a kiszemelteket. Dzsudzsákért a hírek szerint tízmillió eurót kér a Moszkva, míg egyes források szerint két-hárommilliónál többet nem igen adnának érte a kérők.

A cikk írója a portugál Sportingot említi a magyar szélső kapcsán, mint lehetséges kérőt. Mint írják, a klubnak szüksége van egy kiváló balszélsőre, aki megfelelően pótolja a Manchester Unitedhez kölcsönből visszatérő válogatott zsenit, Nanit.

Olvasói sztorik