Nemzetközi foci

Dárdai jó előérzettel várja a következő szezont

Még mindig nem jött el az ideje, hogy nyilatkozzon a kettős szerepvállalása folytatásáról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Jó előérzettel várja első szezonját vezetőedzőként Dárdai Pál, a német bajnokság élvonalában szereplő Hertha BSC trénere.

– Tudom, mi vár ránk a következő hetekben, de ha túl leszünk rajta, akkor „topfit” csapatom lesz – jelentette ki vasárnap az első edzés előtt a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó szakember, aki ugyanakkor nem nyilatkozott kettős szerepvállalásának folytatásáról: „erről majd a maga idejében beszélünk”.

A berlini tréningen – amelyre 1800 szurkoló látogatott ki – csak 25 játékos jelent meg, köztük az eddigi egyetlen új szerzemény, a bajnok Bayern Münchentől érkezett Mitchell Weiser. Tolga Cigerci és Änis Ben-Hatira sérült, további kilenc futballista pedig szabadságon van, vagy nyári tornákon szerepel.

A fővárosiak egyelőre nem találták meg a távozott főszponzor, a Deutsche Bahn utódját. Ingo Schiller gazdasági igazgató szerint az augusztus 14-i szezonrajtig aláírják a megállapodást az új támogatóval, amely a remények szerint hatmillió euróval segíti majd a klubot.

A Hertha az Augsburg vendégeként kezdi meg a Bundesliga 2015–2016-os idényét.

Olvasói sztorik