Nemzetközi foci

Jó ajánlatot kapott az MTK-tól, de váltott

A Debrecen egy ideje már nagyon szerette volna leigazolni dr. Horváth Zsoltot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az élvonal előző kiírásának bronzérmese, az MTK kedden reggel bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott dr. Horváth Zsolttal. A 27 éves játékos alapembernek számított a fővárosiaknál, 28 bajnokin négyszer volt eredményes. Az események felpörögtek Horváth körül, hiszen délutánra a Debreceni VSC már be is jelentette, hogy leigazolta a kék-fehérek csatárát.

A Rangadó.hu érdeklődésére Horváth Zsolt elmondta, hogy korrekt ajánlatot kapott az MTK-tól, de a Debrecen volt a legkomplexebb döntés.

– Lejárt a szerződésem az MTK-nál, és a vezetőség nagyon korrekt ajánlattal állt elém. Nagyon jól éreztem magam az elmúlt két évben a csapatnál, de jelenleg ez volt a legkomplexebb döntés. Örülök, hogy három évre ilyen jó csapathoz igazolhattam, mint a Debrecen – mondta dr. Horváth Zsolt.

– Összefüggésben van a váltása, azzal, hogy edzőváltás volt az MTK-nál?
– Ez nem játszott szerepet a döntésemben, hiszen László Csaba külön kérésére maradtam volna a csapatnál. A Debrecen nagyon szeretett volna leigazolni, ami nagyban befolyásolta a döntésemet. A váltás gondolata a szezon végéhez közeledve fogalmazódott meg bennem. A Loki egy komoly múlttal rendelkező csapat, a jelenben is sikeres, és remélem, a jövőben is az lesz. A csapatban Lázár Pált régebb óta ismerem, és jó kapcsolatot is ápolok vele, mivel ő is játszott Pécsen. Még nem volt alkalmam kikérni a véleményét, de természetesen az ideigazolásom előtt máshonnan informálódtam. A többiek sem számítanak idegennek, ezért remélem, hogy gyorsan megy majd a beilleszkedés.

– Milyen volt a búcsú az MTK-tól?
– A vezetőséggel teljesen normális viszonyban váltunk el egymástól, ami mindenképpen pozitív. A csapattársaktól még nem volt alkalmam elköszönni, de a héten erre is sor kerül majd.

Olvasói sztorik