NB I

Szatmári Lóránd visszatért az MTK-hoz

A Hungária körúti kölcsönjátéka óta minden évben egyeztetett a klubvezetőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Illés Béla távozása óta nem volt 10-es számú játékos az MTK keretében, de a következő idénytől ismét lesz, mégpedig a frissen igazolt Szatmári Lóránd – írja a klub honlapja.

A 26 éves játékos a romániai Petrozsényben született, 2007-ig Pécsett futballozott, utána került Olaszországba (Reggina, Avellino, Monopoli). Innen kölcsönben az MTK-hoz vezetett az útja, amelynek színeiben a 2009–2010-es idényben 21 bajnoki mérkőzésen öt gólt lőtt. Újabb itáliai év (Salernitana) után 2011-ben a Paks, majd ismét a Pécs csapatát erősítette, most pedig megint az MTK következhet.

– Tulajdonképpen amióta eljöttem a Hungária körútról, minden évben egyezettünk az MTK-val, Garami Józsi bácsival és Domonyai László klubigazgatóval, ám mindig élő szerződésem volt, magas kivásárlási árral, így nem jött össze a visszatérés – mesélte régi-új klubja honlapján Szatmári Lóránd. – Amikor az MTK-ban játszottam, akkor is kölcsönben voltam az olaszoktól, de nagyon megszerettem a társaságot, remek embereket ismertem meg, így nagy boldogság nekem, hogy most végre hivatalosan is az MTK játékosa lehetek. A csapat stílusa, a „játszó” foci nagyon bejön nekem.

Olvasói sztorik