Nemzetközi foci

A fogadóirodáknál a finnek az esélyesebbek

Nikolicstól és Pukkitól várják a gólokat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Finnország vendége lesz a magyar válogatott szombaton délután. Az Európa-bajnoki selejtező F-csoport hatodik fordulójában akár lényegi kérdések is eldőlhetnek, ugyanis ha a mieink nyernek, leszakítják a negyedik helyezett riválist, és nagy lépést tesznek a továbbjutás felé.

Mint ismert, a két fél teljesen ellentétes mérkőzésekkel hangolódott a találkozóra. A magyar csapat fél óra alatt elintézte Debrecenben a litván válogatottat – 4-0-ra nyert –, míg a finnek kedden Észtországtól szenvedtek vereséget (0-2) hazai pályán.

A nevesebb fogadóirodák ajánlatait böngészve is érzékelhető: igazi ki-ki meccsre számítanak a selejtező következő fordulójában.

A finn győzelem körülbelül két és félszeres pénzt érhet az arra fogadóknak. A leginkább erre hajazó irodák körülbelül 2.3-as szorzóval kínálják ezt az opciót, de találtunk olyan ajánlatot is, amely 2.6-os pénzt fizet ezért az eredményért. A döntetlenre háromszoros visszafizetést garantálnak az irodák – van, ahol 2.9 körüli pénzt lehet nyerni ezzel az ajánlattal, míg a legjobban fizető portálok 3.2-szeres szorzókkal csábítják a fogadókat.

A magyar sikerre valamivel kisebb esélyt adnak, mint a döntetlenre – de a hazai pálya a finnek felé húz. Tizenkét iroda ajánlatát végignézve hatnál találtunk hármas szorzót, vagy afelettit, míg hat esetben ezalatt maradtak az oddsok. A bátrabb irodák nem rejtik véka alá: esélyesként lép pályára a magyar csapat Finnországban, így náluk 2.6-ért lehet megfogadni a vendéggyőzelmet – a finn csapat sikere azonban minden esetben kisebb pénzt fizet, mint a mieink győzelme.

A gólszerzők esetében elég egyértelmű a helyzet: míg a finnek részéről Teemu Pukkit tartják a leginkább esélyesnek, hogy betalál a meccs során, addig a mieinknél a magyar gólkirály Nikolics Nemanjától várnak leginkább gólt, igaz Priskin Tamás is jó szorzókkal indul versenybe.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik