Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Sport1 nem csak a sportban volt első

A BL-döntő volt a legnézettebb műsor szombaton.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Sport1 a szombat esti Barcelona – Juventus BL-döntő alatt Magyarország legnézettebb csatornája volt a teljes lakosság tekintetében, a 18-49 éves férfiak körében pedig közel 20 százalékos közönségarányt ért el.

Izgalmas csatát vívott a Barcelona és a Juventus a Bajnokok Ligája döntőjében, amely a tévénézőknek is kiváló szórakozást kínált. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 a BL-döntő kilencven perce és a díjátadó ceremónia alatt (20.43-tól 23.10-ig) a 18-49 éves férfiak körében 19,8 százalékos közönségarányt ért el, amellyel magasan a legnézettebb csatorna volt a célcsoportban. A sportcsatorna ebben az idősávban a teljes lakosság tekintetében is első helyen végzett, megelőzve a szabadon fogható csatornákat is.

A Sport1 számára a fináléval csak az idei BL-szezon ért véget. A folytatásban 2015 augusztusától 2018 júniusáig az AMC Networks három csatornáján (az élen természetesen a Sport1-gyel és a Sport2-vel) kedden és szerdán is minden kezdési időpontban élő Bajnokok Ligája-mérkőzések lesznek láthatóak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik