Nemzetközi foci

Barca: Pogba a kiszemelt

A Barcelona elnöke, Josep Bartomeu megerősítette: érdeklődnek Pogba iránt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A katalán klub elnöke elárulta, igaz ugyan, hogy a csapat csak 2016-ban igazolhat legközelebb új játékost, ám addig is mindent megtesznek azért, hogy a Juventus sztárja, Paul Pogba a későbbiekben Barcelonában folytassa karrierjét.

– Igaz, hogy informálódunk Pogba iránt, ő az elsőszámú célpontunk, ezért érdeklődünk iránta. Ennél többet azonban jelen pillanatban nem árulhatok el – mondta Bartomeu a Telefootnak. Januárig nem igazolhatunk, ezért többet nem beszélhetek a transzferről.

A Bajnokok Ligája döntőjében a Juventus 3-1-es vereséget szenvedett a spanyoloktól, ám az olasz bajnoknál bíznak abban, lesz esélyük visszavágni.

– A Juventus jövőre Bajnokok Ligáját akar nyerni, Pogba pedig az egyik legértékesebb játékosunk – mondta Giuseppe Marotta, a klub sportigazgatója. Biztos vagyok benne, hogy jövőre is egyeüsletünket erősíti Paul, ez 100%.

Maga az érintett, Paul Pogba így nyilatkozott a témában:

Amíg a Juve játékosa vagyok, semmi mással nem foglalkozom. Jóleső érzés, hogy érdeklődnek felőlem, de nem dolgozom a saját klubom ellen – árulta el a francia középpályás.

Olvasói sztorik