Nemzetközi foci

Klopp Törökországban járt?!

Sajtóhírek szerint nyártól a Dortmundtól távozó szakember irányítja a Ferenbachét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hivatalosan április közepén jelentették be, hogy nyáron távozik a Borussia Dortmund labdarúgócsapatától Jürgen Klopp vezetőedző. A szakember irányításával a Dortmund két bajnoki címet szerzett (2011, 2012), elhódította a Német Kupát (2012), 2013-ban pedig Bajnokok Ligája-döntőt vívott a Bayern Münchennel. A BVB sorozatban négyszer jutott fel a BL főtáblájára.

A német mester korábban úgy nyilatkozott, egy ideig nem szeretne újabb csapatot irányítani, ám úgy tűnik, nyártól már Törökországban vállalhat munkát. A török Turkish Football képpel alátámasztva úgy értesült, hogy Klopp feleségével és ügynöke, Marc Kosicke társaságában egy magánrepülőgéppel érkezett Isztambulba, ahol állítólag Aziz Yildirimmel, a Fenerbahce elnökével tárgyal a folytatásról.

A Fenerbache ugyanakkor hivatalos közleményben cáfolta a pletykákat, mivel két fordulóval a bajnokság vége előtt nem akarnak edző-kérdésről nyilatkozni. A török együttes pillanatnyilag 2. a tabellán, az éllovas Galatasaray előnye a hajrá előtt három pont a rivális előtt.

Olvasói sztorik