Nemzetközi foci

Nyártól is számítanak Dárdaira

A Herthánál továbbra is azt szeretnék, ha minél előbb teljes értékű munkát végezne a magyar tréner.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bild című német lap arról ír, hogy nagy a felhajtás mostanában Dárdai Pál körül. A Hertha BSC igazgatója, Michael Preetz úgy gondolja, nyártól már teljes értékű munkát végezhet a magyar tréner a csapatnál. Ezt azonban – mint tudjuk – Magyarországon máshogy látják: Csányi Sándor MLSZ-elnök a közelmúltban a vs.hu oldalon olvasható interjúban elmondta, hogy az ő olvasatában Dárdai Pál november 30-ig irányítja a válogatottat.

A Herthánál viszont nem állt meg az élet. A berliniek szerda délutáni „edzése” eléggé eltérő volt az eddig megszokottaktól. A csapattagok és az edzők buszba ültek, és az edzőközponttól nyolc kilométerre lévő kávézóba mentek, hogy megünnepeljék a rutinos középpályás, Marcel Ndjeng 33. születésnapját. Nello di Martino még egy dalt is énekelt az ünnepeltnek.

Dárdai Pál a Bildnek adott nyilatkozatában elmondta, hogy mindenki feszült, és jót tesz egy kis kikapcsolódás a játékosoknak.

– Mindenki feszült a jelenlegi helyzetben, de bízom benne, hogy a srácok eléggé felkészültek ahhoz, hogy jól tudják kezelni a hátralévő három hetet. Nagyon sok munkába telt, hogy feltornázzuk magunkat a tabellán – mondta Dárdai.

Ellenben a keddi edzés nagyon hajtós volt, több érdekes elemmel fűszerezve. A játékosok szó szerint csúsztak-másztak a pályán. Volt olyan is, amikor Dárdai Pál is megmutatta, hogy miért tartották annyian remek futballistának.

Olvasói sztorik