Nemzetközi foci

VIDEÓ: győztes magyar gól Romániában

A CSMS Iasi játékosa, Bőle Lukács szerezte a Dinamo Bucuresti elleni meccs egyetlen találatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A CSMS Iasi 1-0-ra nyert a Dinamo Bucuresti ellen a román élvonal 25. fordulójában. A házigazda jászvásáriak győztes gólját a huszadik percben az értelemszerűen kezdőként pályára lépő Bőle Lukács szerezte, akik végigjátszotta a találkozót. Klubja korábban a kiesés ellen küzdött, de most már a tizedik helyen áll.

https://www.youtube.com/watch?v=6Or8vqoS0Y4

Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim hosszabbítás után 3-2-re kikapott a Borussia Dortmund otthonában a Német Kupa negyeddöntőjében, és ezzel kiesett. A magyar csatár a kispadról nézte végig a kupacsatát.

Az angol másodosztály (Championship) 41. fordulójában Király Gábor csapata, a Fulham 1-1-et játszott a Charlton Athletic vendégeként. A magyar válogatott kapusa a kispadról nézte végig a találkozót.

Bejutott a Svájci Kupa döntőjébe Vanczák Vilmos együttese, az FC Sion, miután a négy között 1-0-ra győzött az FC Zürich otthonában. A tapasztalt magyar védő sérülés miatt hiányzott a vendégek keretéből.

Az Osztrák Kupa negyeddöntőjében Simon Attila együttese, a Wolfsberger AC házigazdaként 2-1-re legyőzte, ezzel elbúcsúztatta a Rapid Wient. A magyar csatárt ezúttal is kihagyták a keretből.

Vadócz Krisztián csapata, a svájci Grasshoppers 6-0-ra győzött a negyedosztályú SC YF Juventus elleni edzőmeccsen. Honfitársunk az első félidőben volt a pályán.

Kedden játszották volna a Török Kupa negyeddöntőjének visszavágóját, Futács Márkó együttese, a Mersin az első meccset 2-1-re megnyerő Fenerbahce otthonában lépett volna pályára, de az isztambuliak autóbuszát ért közelmúltbeli fegyveres támadás miatt nem csak a bajnokság szünetel, hanem a kupamérkőzést is elhalasztották.

Olvasói sztorik