Nemzetközi foci

Vanczák Vilmos is megsérült

A svájci FC Sion védője helyett a Videoton játékosa, Szolnoki Roland került be a keretbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott szerdán a Ferencváros ellen lépett pályára edzőmérkőzésen. A vasárnapi Európa-bajnoki selejtező helyszínén, a Groupama Arénában rendezett találkozó után Dárdai Pál szövetségi kapitány hazaengedte a játékosokat, akik csütörtökön reggel jelentkeztek ismét Telkiben.

Az edzőmérkőzésen Vanczák Vilmos komolyabb sérülést szenvedett (részlegesen beszakadt a vádlija), és a csütörtöki orvosi vizsgálatok után eldőlt, hogy ő sem lehet ott a vasárnapi mérkőzésen. Mivel nagyon sok a hiányzó az eredetileg kijelölt keretből, a szövetségi kapitány új játékost hívott be: Szolnoki Roland, a Videoton FC labdarúgója csatlakozott a kerethez – írja az MLSZ honlapja.

Csütörtök délelőtt frissítő jellegű edzés szerepelt a csapat programjában, délután pedig taktikai elemzésre hívta össze a játékosokat a szakmai stáb. Az elméleti foglalkozáson külön megbeszélést tartottak a védőjátékosoknak, a középpályásoknak és a támadóknak, a stábtagok minden labdarúgóval átvették a vasárnapi feladatukat. A vacsora után némi lazítás is belefért a programba, a csapat mozilátogatással zárta a napot.

Egy új sportágba is belekóstolhattak ma a játékosok, a délelőtti megbeszélések előtt a magyar fejlesztésű teqballt próbálhatták ki, és a játék nagy népszerűségre tett szert körükben.

Olvasói sztorik