Nemzetközi foci

Túl az első edzésen a válogatott

Dárdai Pál hétfőn délután egy edzést vezényelt a görögök elleni selejtezőre készülő keretnek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A 24 kerettag hétfőn kora délután találkozott Telkiben, az eredetileg kijelölt együttesből Korcsmár Zsolt sérülés miatt hiányzott, helyére a korábban biztonsági tartaléknak jelölt győri Lang Ádám került. A többiek a tervek szerint befutottak az edzőközpontba, de ez nem jelenti azt, hogy egész biztosan mindannyian bevethetőek lesznek vasárnap. Néhányan ugyanis sérülésekkel bajlódnak, akadt, aki a mai napot MR-vizsgálaton töltötte, másokat Telkiben vizsgált meg az orvosi stáb.

A gyors eligazítást követően csapatfotózás, majd csendes pihenő következett, ezt követően néhány labdarúgót a görögök elleni meccset élőben közvetítő MTVA stábja „kért kölcsön”, hogy néhány snittet leforgassanak velük a találkozóra készülő főcímhez.

A keret tagjai vérvételen is átestek, ennek eredményeiből kedd délelőttre mindenkiről pontosan tudni fogja a szakmai stáb, hogy milyen edzettségi állapotban van. Az ilyenkor szokásos regeneráló program után délután átmozgató edzést vezényelt Dárdai Pál, a gyakorláson kisebb csoportokban dolgoztak a labdarúgók, kivéve a sérülteket és a vasárnap bajnoki mérkőzést játszókat, ők ugyanis kihagyták az első tréninget.

Kedden folytatódik a munka, a délutáni edzés előtt, 16 órától sajtófélóra keretében állnak a média rendelkezésére a szakmai stáb és a keret tagjai – írja az MLSZ honlapja.

A görögök keretében hétfőn ketten bekerültek: Lukasz Vintra, a Levante védője, illetve Aposztolosz Jannu, a Panioniosz támadója; de van egy kikerülő is, méghozzá Kosztasz Mitroglu, az Olimpiakosz csatára.

Olvasói sztorik