Nemzetközi foci

„Nagyszerű munkát végez Dárdai”

Barátja és volt csapattársa, Levan Kobiasvili dicsérte a magyar tréner berlini munkáját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Hertha sajtótájékoztatóján egy Berlinben jól ismert arc, Levan Kobiasvili bukkant fel, aki 20 éves labdarúgó karrierje lezárása óta a fővárosi klubnak segít felkutatni a grúz tehetségeket. Természetesen ő is felszólalt, és jó véleménnyel volt korábbi csapattársáról, Dárdai Pálról – írja a herthabsc.de.

– Minden nap itt vagyok, így elég gyakran van alkalmam megnézni a profik edzéseit. Pál barátom és az egész jelenlegi edzői stáb nagyszerű munkát végez, csak gratulálni tudok nekik. Biztos vagyok benne, hogy számunkra kedvezően ér véget az idei szezon. Látszik a srácokon, hogy élvezik a munkát, és egymást is ösztönzik, tehát remek a csapatmorál. Ugyanakkor csak a móka és a jókedv nem működik, de Pál megtalálja a helyes egyensúlyt. Ha a srácok végre tudják hajtani az elképzeléseit a Schalke ellen, akkor lehet reménykedni – mondta Kobiashvili.

A Schalke ellen nem lesz könnyű pontot szereznie a fővárosiaknak, hiszen a gelsenkircheniek a hét közben 4–3-ra legyőzték a Santiago Bernabeuban a Real Madridot, igaz ennek ellenére kiestek a Bajnokok Ligájából.
– A Schalke jól játszott, megérdemelte volna, hogy továbbjusson. Ugyanakkor a szombati teljesen más meccs lesz, nem hiszem, hogy a Schalke kétszer is ilyen szinten tud játszani ilyen rövid idő alatt – zárta Dárdai korábbi csapattársa.

Olvasói sztorik