Nemzetközi foci

Dárdai a gólszerzőt is „megbünteti”

A kiállítás és a késés mellett a Bundesliga-premier is pénzbe került a Hertha BSC csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az elmúlt egy hónapban Dárdai Pál szinte mindent megváltoztatott a Hertha BSC felnőtt csapatának életében. Sokkal megengedőbb lett az étrend, bevezette a közös sétát a mérkőzések napján, feloldotta a telefon- és zenetilalmat a csapatbuszon, nyolctagú játékostanácsot hozott létre, videótorony segítségével rögzíti az edzéseket, és új büntetés-listát készített, ami szigorúan titkos volt, de csak mostanáig, mert a bz-berlin.de most nyilvánosságra hozta.

Az edzés kezdete előtt 45 perccel mindenkinek az öltözőben kell lennie. A késés percenként 25 euró. Aki az egész edzést kihagyja, az 800 eurót bukik.

Aki az edzés után a felszerelésének valamelyik darabját – cipőjét, dzsekijét, stb. – a pálya mellett felejti, 20 eurót fizet.

A csapatmegbeszélés közben megcsörrenő mobiltelefon 200 euróval rövidíti meg tulajdonosát.

Az újoncokra is vonatkozik egy szabály: párosával meg kell hívniuk vacsorázni a többieket. Ha egy új játékos vagy egy fiatal tehetség élete első Bundesliga-meccsét játssza, 200 eurót kell kipengetnie, az első élvonalbeli gól után pedig 250-et.

Nagyon sokba, kereken 1000 euróba kerül, ha valakit fegyelmezetlenség miatt kiállítanak.

Dárdai Pál utasítása szerint Sascha Burchert cserekapus lett a pénztárnok, a büntetési tételeket egy héten belül nála kell rendezni.

Olvasói sztorik