Nemzetközi foci

Dzsudzsák továbbra is tízmillióba kerül

A tavaszi idény előtt nem értékesítik, de ez nem jelenti azt, hogy 2015-ben nem is fogják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Összesorsolták az olasz Napoli és az orosz Dinamo Moszkva csapatát az Európa Liga nyolcaddöntőjében. A párosítás egyik pikantériája, hogy Dzsudzsák Balázst a téli átigazolási időszakban az itáliai Lazio és Internazionale is meg akarta szerezni, ám a klubváltás végül nem jött létre.

Az europacalcio.it cikke emlékeztet, hogy a válogatott csapatkapitánya minden idők legdrágább magyar labdarúgójának számít, hiszen a Dinamo állítólag 19 millió euróért vette meg annak idején az Anzsi Mahacskalától.

– Nagyon gyors játékosról van szó, akinek kiválóak a pontrúgásai, és képes kiváló helyzetbe hozni a társait. A moszkvaiak sportigazgatója, Guram Adzsojev azt mondta, hogy ezekben a napokban nem jelentkezett érte senki, tehát a tavaszi bajnoki idény előtt nem értékesítik, de ez nem jelenti azt, hogy egy érinthetetlen. Ha a klub kap egy jó ajánlatot, bizonyára megfontolják – kezdte az olasz portálnak nyilatkozó menedzser, Vörösbaranyi József. – Balázs nagyon jól érzi magát Moszkvában, de ég benne a vágy, hogy egy nagy európai ligában is megmutassa magát. Sokoldalú játékos, aki versenyképes lenne egy erősebb bajnokságban is. Sokat elárul róla az értéke: ő a legdrágább magyar játékos, és a klubjában is az egyik legdrágábbnak számít. Jelenleg tízmillió eurónál kevesebb pénzért nem hagyhatja el a Dinamo Moszkvát. Dzsudzsák céltudatos a jövőjével kapcsolatban. Először is segíteni akar a csapatának, hogy elérhessék az egyre nagyobb céljaikat. Mint korábban említettem, később az öt nagy európai bajnokság egyikében szeretne játszani, de az is öröm számára, hogy fontos célokért, bajnoki címért, Európa Liga- vagy Bajnokok Ligája-szereplésért küzdhet Oroszországban.

Olvasói sztorik