Nemzetközi foci

Újabb két szurkolót tiltott ki stadionjából a Chelsea

A csütörtökivel együtt immáron öt szurkolóját tiltotta ki a párizsi rasszista incidens után a Chelsea.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csütörtöki három után újabb két szurkolóját tiltotta ki a Chelsea a Stamford Bridge-ről a párizsi metróban történt rasszista incidens miatt, amely a Paris Saint-Germain ellen kedden játszott Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzés előtt zajlott le.

A Guardian című brit napilap által nyilvánosságra hozott amatőr videofelvétel tanúsága szerint a londoni klub néhány szimpatizánsa nem engedett beszállni az egyik metrókocsiba egy színes bőrű férfit. Az utas többször is megpróbált “beférkőzni” közéjük, de az angol szurkolók mindannyiszor visszalökték őt a peronra, majd rasszista rigmust skandáltak.

A klub a csütörtökön közölteket megismételve jelezte, ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy a most kitiltott két szurkoló is felelős az incidensért, akkor a büntetés örökre szól.

“Az ügy kivizsgálása továbbra is folyamatban van, teljes mértékben együttműködünk a párizsi rendőrséggel, amely a nyomozást folytatja” – írta a londoni egyesület, egyúttal megköszönte a segítséget azoknak a drukkereknek, akik már eddig is információkkal szolgáltak az esettel kapcsolatban.

Olvasói sztorik