Nemzetközi foci

Kitiltottak három Chelsea-szurkolót a Stamford Bridge-ről

A párizsi metróban történt rasszista incidens miatt kaptak komoly büntetést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Három szurkolóját kitiltotta a Chelsea a Stamford Bridge-ről a Paris Saint-Germain elleni, keddi Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzés előtt a párizsi metróban történt rasszista incidens miatt.

A Guardian című brit napilap által nyilvánosságra hozott amatőr videofelvétel tanúsága szerint a londoni klub néhány szimpatizánsa nem engedett beszállni az egyik metrókocsiba egy színes bőrű férfit. Az utas többször is megpróbált “beférkőzni” közéjük, de az angol szurkolók mindannyiszor visszalökték őt a peronra, majd rasszista rigmust skandáltak.

A klub csütörtöki bejelentése szerint, ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy a most kitiltott szurkolók felelősek az incidensért, akkor a büntetésük örökre szól.

“Az ügy kivizsgálása továbbra is folyamatban van, teljes mértékben együttműködünk a párizsi rendőrséggel, amely a nyomozást folytatja” – írta a londoni egyesület, egyúttal megköszönte a segítséget azoknak a drukkereknek, akik már eddig is információkkal szolgáltak az esettel kapcsolatban.

Olvasói sztorik