Nemzetközi foci

Hivatalos! Reus hosszabbított

Kicsit fellélegezhetnek Dortmundban: a német játékos 2019-íg írt alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Dortmund hivatalos honlapján erősítette meg: Marco Reus további két évvel meghosszabbította szerződését, így a csapat kirakatfiúja 2019. június 30-ig kötelezte el magát a BVB-nél.

A világbajnokságról sérülés miatt lemaradó játékost az utóbbi időben egyre gyakrabban hozzák szóba a Premier League topklubjaival, a játékos januári távozását pedig a szigetországi sajtó biztosra vette. Angol klubok mellett a Real Madrid és a Barcelona élénk érdeklődéséről is hallani lehetett – ennek ellenére a középpályás a téli átigazolási időszakban sem váltott.

Reus szerződése 2017 júliusában járt volna le a BVB-nél, ám egy kivásárlási záradék értelmében idén nyáron 25 millió euró ellenében távozhatott volna. A dortmundiak hosszú ideje akartak új szerződést aláíratni kirakatfiújukkal, – ami már nem tartalmazna kivásárlási záradékot – aki végül hosszas huza-vona után kedd délután aláírta az új papírokat. A legelső hírek szerint az új kontraktus már nem tartalmaz kivásárlási záradékot.

– Sosem hagytuk, hogy az átigazolási pletykák befolyásoljanak minket. Mindvégig jó esélyét láttuk annak, hogy ez a kivételes játékos a Dortmund mellett döntsön – mondta Hans-Joachim Watzke, a klub ügyvezetője.

A játékos Twitter csatornáján arról számolt be, hogy érthetően nagyon örül a szerződés megkötésének:

A Dortmund tavasszal a bent maradásért küzd a Bundesligában, pillanatnyilag kiesőhelyén, a 16. pozícióban foglalnak helyet a tizenkilenc megszerzett ponttal.

Olvasói sztorik