Nemzetközi foci

Bajner tehetséges, de elfelejthetik

Nem tudni, hogy miért fullad ki a mérkőzések második felére a Notts County magyar csatára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lecsengett a Bajner Bálinttal kapcsolatos Facebook-roham témája az angol harmadosztályú Notts County együttesénél, de a helyi sajtót még mindig foglalkoztatja a magyar csatár. A nottinghampost.comszerzője szerint még mindig sokkal több a kérdés, mint a válasz, honfitársunk kapcsán.

„Először is, ez a fiú nagyon tehetséges, veszélyes a levegőben, jól tartja meg a labdát, és ügyesen is bánik vele, emellett hihetetlenül gyors is, de még nem láttuk gólt szerezni. Szükség van egy kis következetességre elől, de érthetetlen, hogy a bajnoki meccsek második felére miért fárad el ennyire. Nem tudjuk, hogy az erőnlétével, a meccshiányával, vagy valami egészen más dologgal lehet ezt megmagyarázni” – írja a Nottingham Post.

A szerző megjegyzi: honfitársunk Dortmundból érkezett Angliába, de ne amikor a Tranmere csapatában volt próbajátékon, nem nyűgözte le a klub vezetőit.

„Érdekes a magyar szurkolókkal való kapcsolata is, hiszen nem a tehetségéről beszélnek, hanem egy félresikerült nyilatkozatáról, amit az állítása szerint kiragadtak a szövegkörnyezetből. Függetlenül ezektől, egy nagyon tehetséges srác, aki nagyot alkothat a Notts County-ban, de nagyot is bukhat itt. Lehet, hogy nagyon szép emlékeket őrzünk majd vele kapcsolatban, de az sem kizárt, hogy még a vezetéknevére sem fogunk emlékezni.”

Olvasói sztorik