Nemzetközi foci

Lovrencsics Gergő remekelt

A magyar szélső gólpasszt adott a lengyel Lech Poznan törökországi felkészülési mérkőzésén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A román Dinamo Bucuresti a lengyel Legia Warsawa ellen 4-2-re elvesztett felkészülési mérkőzésen is nélkülözte makacs sérüléssel küszködő kapusát, Kovács Zoltánt.

A Törökországban edzőtáborozó lengyel Lech Poznan 2-2-t játszott a bolgár Levszki Szófia ellen. Lovrencsics Gergő kezdőként nyolcvan percet játszott, az első félidőben számos kiváló beadása volt, gólpasszt is adott. Kádár Tamás a szünetben állt be csereként, Holman Dávid ezúttal nem játszott.

A szintén Törökországban tartózkodó lengyel Wisla Kraków 2-0-ra elvesztette az orosz Kubany Krasznodar elleni edzőmeccset, amelyet a sérülés miatt kihagyása után Guzmincs Richárd végigjátszott, és csapata egyik legjobbja volt.

Tamás Krisztián együttese, a cseh élvonalbeli Slavia Praha 1-1-et játszott a szlovén első osztályban listavezető Sestava Domzale ellen. A magyar fiatal végigjátszotta a találkozót, amelyen a Győri ETO cseh játékosa, Michal Svec is pályára lépett.

Huszti Szabolcs és Elek Ákos is kezdőként jutott szóhoz a kínai Csangcsun Jataj felkészülési mérkőzésén. Az együttes a grúz SZK Csihura Szacshere ellen lépett pályára Törökországban. A mérkőzés 1-1-re végződött, a kínaiak gólját Huszti szerezte szabadrúgásból. Elek Ákosnak a debütálás mellett egy másik örömteli esemény is színesítette a napját: a DVTK honlapjának beszámolója szerint szerdán megszületett második kislánya, Molli.

Olvasói sztorik