Nemzetközi foci

Darren Fletcher Londonban tárgyal

Az MU skót középpályása közel van ahhoz, hogy a West Ham United csapatához szerződjön.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Január eleje óta pletykálja az angol sajtó, hogy Darren Fletcher a kevés játéklehetőség miatt távozni szeretne az Old Traffordról. Korábban lehetett hallani több angol klub, és a spanyol Valencia érdeklődéséről is, ám most úgy tűnik, hogy a West Ham United lesz a befutó. A Vörös Ördögök menedzsere, Louis van Gaal a pénteki sajtótájékoztatón megerősítette, a skót válogatott középpályás Londonban tárgyal, és közel áll ahhoz, hogy a Kalapácsosokhoz igazoljon.

– Darren egy új kihívás elé érkezett, engedélyt adtunk neki és tudomásom szerint jelenleg is Londonban tárgyal. Fletchert neveztem ki helyettes csapatkapitánynak, mert nagyon fontos része volt a Unitednek. Nagyra tartom őt emberileg is, egy igazán szeretni való egyéniséget ismertem meg a személyében. Nagyon fog hiányozni nekünk, de sajnos nem tudok neki annyi lehetőséget adni, mint amennyit szeretne, ezért nem tagadhattuk meg tőle, hogy egy másik klubnál több szerepet kapjon. Nagy veszteség a távozása számunkra, mert ő egy minőségi játékos, nagyon értékes tapasztalatokkal – nyilatkozta a holland szakember.

A 30 éves labdarúgó személyében a Vörös Ördögök egy saját nevelésű játékos engednek el, aki gyerekkora óta a Manchester Unitedben futballozott.

Olvasói sztorik