Nemzetközi foci

Van Gaal nem engedi el Januzajt

A PSG ajánlatát elutasították a vörös ördögök, a holland szakvezető ragaszkodik a belga játékoshoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Manchester United holland szakvezetője, Louis van Gaal a januári átigazolási időszakban nem engedi el Adnan Januzajt a PSG-hez. A francia bajnok ajánlatát a belga támadó-középpályásért hivatalosan is visszautasították az angolok.

A 19 éves játékosa ügynöke, Dirk de Vriese a következőket árulta el:

– A franciák közvetlenül léptek kapcsolatba a Manchester Uniteddel. Van Gaal közölte az illetékesekkel, hogy télen nem távozhat Adnan. Sem kölcsönben, sem pedig véglegesen. A szakvezető a keret nagyon fontos tagjaként tekint Januzajra, ezért számít rá tavasszal. Úgy érzem, ez egy végleges döntés van Gaal részéről, nem fog engedni.

A holland szakvezető tavaly nyár óta irányítja a vörös ördögöket, a fiatal tehetség fejlődése azóta jelentősen visszaesett, mivel alig kap lehetőséget. Minden sorozatot figyelembe véve Januzaj tizenegy mérkőzésen lépett pályára ősszel, egyetlen gólt és gólpasszt sem jegyzett.

A 19 éves tehetség az előző szezonban valóssággal berobbant a köztudatba, remek formát mutatott, jó játékkal, nem mellesleg gólokkal és asszisztokkal hívta fel magára a figyelmet. Debütáló szezonjában közel olyan hatékony volt, mint C. Ronaldo. Van Gaal érkezése azonban egyelőre karrierjét nem jó irányba sodorja.

Olvasói sztorik